Pagina de start a forumului cyberotaku2  
FAQ Cautare
Membri Grupuri
Profil Mesaje private
Inregistrare Autentificare

Mitul boierului pokerist
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului cyberotaku2 Mituri Urbane
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Raziel
Mech Soldier
Mech Soldier

Data inscrierii: 24/Iul/2007

MesajTrimis: 05/10/2007 22:04    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

hmmm....chiar am auzit despre chestia asta...oamenii sunt foarte speriati....anyway..now is my turn

cica intr-o zona acu cateva sute de ani traia un boier,cartofor inrait.Si boierul asta si-a pierdut la carti pamantul...banii...casa....si pana la urma si femeia cu copii.Iar sotia lui l-a blestemat si de cand a murit..in acele zone,dimineata...cand se lasa ceata se pot observa 3 puncte luminoase la inaltimea unui om....cica aclele trei bunce ar fii cele trei degete folosite de boier la impartirea cartilor.......am auzit si ceva priedeni de prin aclele zone care au zis ca au vazut chestia asta....acu...eu am avut norocul sa nu fiu martor dar....eu zic ca e destul sa auzi povestea asta pe la 2 noaptea.....oricum..am sa mai vin cu mituri de genul.....

For Shai-Hulud!!!
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
MagicOPromotion
shogakusha
shogakusha

Data inscrierii: 02/Mai/2009

MesajTrimis: 02/05/2009 21:26    Titlul subiectului: Please, help me, brothers!!! Raspunde cu citat (quote)

Hi, my friends. I want to download program XRumer 5.07 Palladium for FREE. Have you any url???
I'm so need this magic program! It's can break captchas automatically! Activate accounts via email automatically too! Absolutely great software! Help me!
And did you hear news - price for XRumer 5.0 Palladium will grow up to $540 after 15 may 2009... And XRumer 2.9 and 3.0 - too old versions, it's cant break modern catpchas and cant break modern anti-bot protections. But XRumer 5.0 Palladium CAN!!!!
So help me for download this great program for free! Thanks!
shogakusha
shogakusha

Data inscrierii: 20/Mai/2009

MesajTrimis: 20/05/2009 12:59    Titlul subiectului: Please, help me, brothers!!! Raspunde cu citat (quote)

hey!
there is NO cracks for XRumer 4.0 and XRumer 5.0
Just buy it. This software really effective and powerful.
http://www.botmasternet.com - for english
http://www.botmasterru.com - for russian

Good luck.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Numarul ICQ
EltonBay
shogakusha
shogakusha

Data inscrierii: 22/Mai/2009

MesajTrimis: 22/05/2009 02:38    Titlul subiectului: Need to download XRumer 5.0 for free! Raspunde cu citat (quote)

Yes.
XRumer 5.0 Palladium it the best soft for promo anyway.
I was promoted more than 100 my web-satellites up to Google's TOP-10 (keywords - adult and pharma)
shogakusha
shogakusha

Data inscrierii: 11/Sep/2009

MesajTrimis: 11/09/2009 09:01    Titlul subiectului: Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium? Raspunde cu citat (quote)

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Numarul ICQ
AdBot
Robotelul cu reclame

Ce este AdBot ?
Click aici

MesajTrimis: 22/05/2012 21:10    Titlul subiectului: AdBot

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului cyberotaku2 Mituri Urbane Ora este GMT + 4 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Get Your Own Chat Box! Go Large!
Aikan Anime
ezHyperShadow template - a boo design Original ezHyperShadow theme by boo ©2004 www.ez-life.net